**İZLEYİCİLER**

19 Temmuz 2011 Salı

SAPANCA MACERASI

Selam,
Geçen hafta uzun zamandan beri yapmak istediğim ama çocuklardan ve işten nasıl zaman bulurum da yaparım diye düşündüğüm Sapanca ziyaretim, hiç planlamadığım bir şekilde denk düştü ve ben  kendimi Sapanca'da buldum.  Kırkpınar'da yaşayan http://meralsanatevi.blogspot.com/ un sahibi Sevgili Meral Hanım'ı ziyarete gittim. Bu ziyaretten nasıl zevk aldım, nasıl mükemmel zaman geçirdim size anlatamam. Kendisiyle objeler boyadık, hamurlar kabarttık, hatta aşağıda resimlediğim çay kutusunu bile araya sıkıştırmayı başardık. Dekopaj koleksiyonu harikaydı. Buradan kendisine içtenliği için, muhteşem misafirperverliği için, güzel ailesi ve dostları ile beni tanıştırdığı için sonsuz teşekkürlerimi gönderiyorum. İnsanlara sürekli gülümseyen, onlara pozitif enerji yükleyen, sıcak, samimi ve bir o kadar da doğal olan, işinde becerikli, yaratıcı ve en önemlisi de paylaşımcı olan Meral Hanım'a  İstanbul'dan kucak dolusu Sevgilerim....
NURDAN








2 yorum:

  1. Canımmmm,ne güzel şeyler yazmışsın senin kalbinin güzelliğini hiçbirşeye değişmem her zaman beklerim seni aileni daima başımın üstünde yerin var...Sevgilerimle..

    YanıtlaSil
  2. meral ablam ,canım benim..yüreği kocamandır onun..herkese yer vardır..onun elinin değdiği herşeyde uğur böceği vardır.. :))
    çok güzel olmuş çay kutunuz..güle güle kullanın.. medine

    YanıtlaSil