**İZLEYİCİLER**

11 Eylül 2012 Salı

EVET İŞTE YENİDEN.......

Herkese Yeniden Merhaba,
Yaz sezonu bitmek üzere. Yeni dönemde değişik çalışmalar, katılacağım yeni kurslar, obje kesimlerim beni bekliyor. Ama öncelikle önümüzdeki hafta okulların açılacak olmasıyla, oğulcuklarımın okul işlerini halledeceğim. Sancılı geçen bir süreçten sonra büyük oğlan Yeşilköy Anadolu Lisesi'ne yerleşti.  Yok SBS sınavları, yok sonuçlar derken oğlan liseli oldu. Ne zaman büyüdü, zaman nasıl geçti hiç anlamadım doğrusu. Aslında tarif edilmesi zor duygular benim için, bir yanı hala oldukça çocuk, al kucağına yatır misali; ama yan yana geldiğimizde benden de uzun boylu bir delikanlı. Çok gurur verici çokkkk...... Allah bütün anne kuzucuklarının yolunu açık etsin doğrusu. Herşey onlar için.....

Ve boş durmak mı? Kocaman HAYIRRR..... Yapılanları fırsat buldukça sizlerle paylaşacağım. İşte yeni dekupaj kağıtlarından bir örnek çalışma. Üzerindeki çaydanlık objemiz yine benim kesimim. Sizlerin o güzel beğenilerine.... Sevgilerimle, NURDAN.









7 yorum:

  1. Merhaba çocuklarına okul döneminde başarılar dilerim.Dekupaj kağıdının deseni çok hoş,çaydanlığın modelinide çok sevdim ellerine gönlüne sağlık.Sevgilerimle..

    YanıtlaSil
  2. sevgili nurdan
    ne guzel dile getirmisin.....cocuklarina olan sevgini
    cok baska bir dunya degilmi?
    okadar cabuk geciyorki zaman.....etrafimda 2kiz 2 erkek sanki hala kosturuyor:)))))))ah ahhhhhh cok guzel gunlermisssss
    neyse....yaptiklarini zefkle takip ediyorum
    her zamanki gibi cok guzeller
    bos vaktinde ,lutfen ne agacindan objeleri kesiyorsun?nasil yapiyorsun
    azicik anlatt
    seni opuyorum kocaman

    YanıtlaSil
  3. çocuklarına başarılar, anadolu lisesini kazandığına göre çalışkan bir çocuk.
    Tepsi sıradışı, çok hoş olmuş.

    YanıtlaSil
  4. Yolu açık olsun oğlunun :))) objeler çoook güzel ellerine sağlık...

    YanıtlaSil
  5. Yeni dönemde çocuklarına başarılar dilerim canım.
    Objelere bayıldım çok güzeller ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
  6. Aynen katılıyorum size, dediğiniz gibi Allah bütün anne kuzucuklarının yolunu açık etsin inşallah, oğlunuzu tebrik ederim, darısı bizim oğlumuza inşallah. Objeler yine çok hoş olmuş, ellerinize sağlık, sevgilerimle.

    YanıtlaSil
  7. şimdilerde boyunu geçen oğlun birgün bakmışsın aklıda seni geçmiş sana akıl veriyor.başarılar diliyorum.yine güzel şeyler yapmışsın.ellerine sağlık

    YanıtlaSil