**İZLEYİCİLER**

6 Aralık 2011 Salı

AHŞAP HAMUR KABARTMA TAKIM

Merhabalar,
Bugün kendimi keyifsiz hissediyorum. Neden bilmiyorum, ama öyleyim. Yine de bu hafta sonu çalıştığım objeleri paylaşmak istedim sizlerle. Poşet çay kutumuz ve genellikle baharat kutusu olarak kullanılan, benim için çok amaçlı kullanılabilecek kutularımızın bitmiş halini ben çok beğendim kendi adıma. zemin boyasının üstüne poşet doku çalışması, daha sonra da hamur kabartma tekniği uyguladım. Beğenilerinize... Sevgilerimle, NURDAN








19 yorum:

  1. Yine harika olmuşlar ellerinize sağlık.Her zaman internete girmeye vakit olmayınca ara ara toptan bakıyorum yaptıklarınıza. topluca hepsine birden ellerinize sağlık diyorum:)

    YanıtlaSil
  2. Aaaa beni aşçılar buraya gelmişler, hem de pek yakışmışlar yerlerine, hem de pek güzel kabarmışlar, benimkiler pek kıskandıııı :) Nurdancım ellerine,zevkine sağlık, gene çok güzeller :)

    YanıtlaSil
  3. nurdanım seni keyifsiz düşünemiyorum o güzel gülen yüzün hep gözümün önünde.yaptıkların ise harika harika harika.hele kurabiyeli kutulara bayıldım hepsi çok güzeller.ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
  4. Sevgili Elmas Hanım,
    Sevgili Banu Hanımcığım,
    Sevgili Serpil Ablam,
    Beğenileriniz için çok teşekkür ederim. İyi ki varsınız. Sevgilerimle... NURDAN

    YanıtlaSil
  5. Her biri ayrı güzel olmuş ellerine sağlık sevgili nurdan:)

    YanıtlaSil
  6. şık, hoş bir takım olmuş.

    YanıtlaSil
  7. çok güzeller,hangi arada yapıyorsun bunları ya:)hiç uyumuyormusun şeker:)

    YanıtlaSil
  8. Ellerine sağlık çok güzel bir takım olmuş.
    Bu arada cumaya sende Meral ablaya gidecekmisin?
    Öpüldün..

    YanıtlaSil
  9. Canım, söyle canını sıkanları birlik olup dövelim:) Sana yakışmaz keyifsiz olmak. Gülen yüzünle, herkese neşe katıyorsun sen. Hep mutlu olmanı dilerim canım. Yeni yıla daha var ama, yeni yıl mesajı gibi oldu:)
    Çok güzel yine yaptıkların. Ellerine sağlık Nurdan'cım. O tea yazısı da mı ahşap yoksa? Çıldırtacak mısın sen beni hı :)

    YanıtlaSil
  10. Kıymetini bil tek parmakla sana yorum yazıyorum, takım süper olmuşşşşş.

    YanıtlaSil
  11. nurdanıımm çok cicilerr,bayıldım kurbiyeciklere..

    YanıtlaSil
  12. Ellerine sağlık canım hepsi birbirinden güzel olmuş yine :)

    YanıtlaSil
  13. Nurdancığım bayıldım ben bu takıma ellerine sağlık, böyle harika ciciler yapan becerikli bir hanıma keyifsizlik yakışır mı hiç, umarım bu gün iyisindir, sevgilerimle..

    YanıtlaSil
  14. Yaa süperler bayıldım. İyiki beni ziyaret etmişsinizde buldum sizi. Sevindim tanıştığımıza bu arada o şark han vs nedir o öyle müthiş yerler bayıldım. Kesin gitmeliyi :)

    YanıtlaSil
  15. ahhh tam benlik bunlar.bayıldım.bende birşeyler yapmaya çalışıyorum ama daha bloğa konulacak kadar ve sizinkiler kadar güzel değiller:(ama azimliyim başaracam:)))ellerinize sağlık

    YanıtlaSil
  16. Amazing job! I've to try 3D effect.Greetings from Poland:)

    YanıtlaSil
  17. Çok güzel olmuşlar,ellerinize sağlık,bu günlerde en çok yapmayı istediğim çalışma ahşap boyama,öyle güzel şeyler yapmışsınız ki hepsi bir birinden kıymetli çok hoşlar..

    YanıtlaSil
  18. Nurdan hanım her zamanki gibi harika işler çalışmışsınız ellerinize sağlık. bence kafanıza herşeyi takmayın gülen yüzünüz solmasın hoşça kalın.

    YanıtlaSil